Rut kräktes inte så mycket mer sen

Och under de följande dagarna gick vi alla igenom olika stadier av magåkomma. Bara Ture kräktes. På fredagen efter kräktes Rut igen och vi befarade det värsta. Men det visade sig bara vara en tillfällighet.

Lördag 17 april döptes Anita i Högalids kyrka på Södermalm. Vi tog tunnelbanan dit och det blåste ganska kallt, men skyarna var klara med strålande sol. Före dopet kunde vi titta runt lite i kapellet, där också Judit döptes och där vi var på minnesmässa för Doris när Rut precis skulle födas. Dom har lite spännande leksaker och några böcker i ett par korgar. Rut och Ture kollade lite.

Anita döps till Emi Anita Margareta Kruk i Högalids kyrka.

Sen kom prästen och hälsade på oss innan ceremonin kom igång. Vi sjöng tre psalmer under dopet och Rut hade en egen psalmbok som hon tittade i. Anita fick vatten på huvudet och prästen sa hela hennes namn och bad sedan för henne.

Efteråt gick vi hem till Judit och Anita där vi bjöds på väldigt god mat. Framför allt var tårtan otroligt god. Barnen hade det bra och läste många böcker inne på Judits rum. Vi fick skynda oss hem för att hinna till Tures simskola.

På väg hem från dopet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: