Mera påsk

Först på Påskdagen blev det äggmålning.

Påskdagen började med äggmålning som vi inte hunnit med tidigare. Alla var mycket engagerade, men sen orkade vi inte äta äggen.

Rut bakar sandkakor, serverar te och kaffe.

Här blir en sandkaka till. Efter en repriserad påskäggsjakt.

Påskhelgen 2010 bjöd på mycket sol och varmt väder. Rut var på gården och grävde, bakade kakor, gjorde te och kaffe.

Vi satte nya bokstäver på Doris kors och snyggade till på graven.

På eftermiddagen åkte vi förbi Doris grav på väg till Ellen och Hilma. Vi limmade nya bokstäver på korset och snyggade till. I Sundbyberg blev vi som vanligt väl omhändertagna och fick både god mat och efterrätt. Efter att ha varit hos Ellen och Hilma till nio på påskdagens kväll var Rut ganska slut på annandagen. Men plötsligt föreslog hennes far att de skulle gå på bio. För Ture hade först tackat nej.

På annandag påsk hade Rut en mycket lyckad biopremiär. Lilla spöket Laban: Bullar och bång i Heron city. Bra film tyckte hela familjen..

Det slutade med att hela familjen åkte till Heron city i Kungens kurva för att se Lilla spöket Laban. Ruts förväntningar var högt uppskruvade och hon hojtade ”Gå på biiiio” ideligen. Efter att ha köpt löjligt mycket popcorn och läsk äntrade vi salongen. Rad fyra med extra benutrymme. Rut och Ture hade plastbaljor att sitta på för att se bra.

Före Labanfilmen kom reklam för en film om troll. Rut blev lite rädd och ville därefter sitta i mammas knä. Och det gick ju också bra. Labanfilmen var mycket trevligare och hela familjen kunde njuta. Barnen ville sen kolla på vattenspelet och testa rutschkanorna på utsidan innan vi åkte hem.

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: