Helg

Eftersom Ture, Lotta och Assar är bortresta på varsitt håll hade jag och Rut en helg för oss själva. Lördag förmiddag ägnades åt att snygga till Assar lite grand eftersom han skulle bo ett par dagar hos Silvia. Vi tog en promenad i snögnistret och åkte sedan till Kungsholmen och lämnade av Assar.

Väl där fixade vi ett nytt exemplar av Snuttefilm. DVD:n som Rut bröt av för nåt år sedan. Vi fortsatte till Ulrik och inspekterade hans tomma köksutrymme som väntar på att fyllas med IKEA-kök. Tillsammans lunchade vi pumpasoppa och fikade efteråt. Rut valde en croissant med vaniljfyllning.

Slutligen tog vi oss vidare till Söder och hem till Judit och Anita. Innan vi kom fram satt Rut i sin bilstol och grejade med sin nya DVD. Plöstligt bröt hon av även den skivan. ”Köpa ny” tyckte Rut. Efter lite blyghet hade Rut och Anita väldigt kul ihop. Judit fick en försenad tvåårspresent: Snuttefilm. Rut sa hela tiden att hon inte ville åka hem. Men efter att vi fått middag var ändå klockan framåt halv sju och det var dags. Väl hemma läste vi igenom alla Max-böckerna och sen kunde Rut somna lugnt.

Söndagen spenderade vi i Bagarmossen. Lunchen fick vi hos Frida och Fanny. Inte heller därifrån ville Rut gå, men så blev det ändå.

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: