Filmtajm

Istället för att behöva skriva lägger jag upp fyra filmer.

1. Ruts morgonrutin.
När vi ska till dagis är det en hel del som ska klaffa. Nu slipper jag bära Rut eftersom hon nu reder sig själv så det är en lättnad. Hon använder någon slags reptilteknik för att hasa nerför trappen. Snyggt Rut. Nu behöver jag inte bära dig nerför trappen längre.

2. Assar får schabrak.
Efter att ha varit väldigt skeptisk till Assar har nu Rut upptäckt att man kan ha viss användning av honom. Assar har blivit så kärvänlig efter att ha blivit matad av Rut från bordet. Det gör att han utsätter sig för en del obehag med vetskapen om att minimatte snart kommer att belöna honom med en saftig macka.

3. Rut åker bob från förskolan.
Varje dag till och/eller från förskolan nynnar Rut på Paul McCartneys We all stand together. Det är ett så typiskt inslag i Ruts liv att jag var tvungen att dokumentera det. Precis som jag önskade bröt Rut ut i spontan sång medelst åkande bob. Vad som inte syns på filmen är att Rut trillade av boben flera gånger eftersom hennes ben tenderade att hamna utanför fotstöden så att hon till slut gled av boben skrikandes med ansiktet ner i snön. Allt för Assars morgonpromenad.

4. Rut och Judit älskar att skrika.
Det här påminner om Monty Pythons sketch om mannen som älskar att skrika. Men här är det två småttingar som älskar detsamma. Det är oerhört plågsamt att lyssna på. Tortyr.

Ett svar to “Filmtajm”

  1. stefan Says:

    Herregud! Vilka skrik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: