Rut möter Judit

Vilken tur för oss att  Judit från Södermalm nu är hemma med sin gamle far ända till efter sommaren. Så nu gäller det bara att Rut och Judit kommer överens lika bra som jag och Stefan. Det ska vi nog kunna se till.

Jag tror inte heller att det finns någon bild på de två tillsammans sedan tidigare, vilket är skamligt. Men här är den äntligen.

 Hushållsarbete

Hushållsarbete

På onsdag i förra veckan var jag och Rut och hälsade på hemma hos Judit och dagen efter kom Judit och Stefan till Bagarmossen. Även om de ännu inte har åldern inne där de leker så mycket tillsammans så verkar de vara intresserade av varandras aktiviteter.

Dagen efter att Judit hälsat på blev både hon och Stefan magsjuka. Men vi hade turen att undgå smitta. Konstigt eftersom Rut drack ur Judits vattenflaska. Notera att de har inverterat matchande tröjor. Rut visade bland annat hur man källsorterar och den lilla spisen med tillbehör. Judits största intresse är Assar och hon försvann ofta ut i hallen för att kolla på hans förtjusande päls.

I övrigt tar Rut ett och annat steg och har börjat klättra. Häromdagen hittades hon tjoande högst upp på sin stol till Lottas förskräckelse. Så nu är det bäst att ha lite koll.

Ruts nattvanor är krångliga. Rut vaknar ofta mellan tolv och ett och vill ha välling. Sen händer det att hon är vaken i en eller flera timmar. Då roar hon sig med att krypa omkring i vår säng och ställa till besvär. Om dessutom Ture ligger i vår säng är det än värre. Hon kan inte låta bli att klappa och sparka på honom. Lägger vi henne i hennes egen säng skriker hon som om det gällde livet.

Hon måste alldeles snart flytta till egen säng i Tures rum. Annars blir vi galna. Är det nån som har en sån här till salu?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: