I love Europe pt. II

Precis som Christer Sjögren säger sig älska Europa – eller var det gänget från Upplands Väsby som morbror Olov råddade åt på 80-talet han menade – hoppas vi att Rut ska göra detsamma. Eller åtminstone uppskatta att resa i Europas många länder. Nu har hon sitt pass.

Ticket to ride
Hej världen.

Datahaveri på passmyndigheten gjorde att det var extra trångt och irriterat i polishuset. Om det påverkade utlämningstiden för Ruts pass vet jag inte men det tog en rund timme vilket är ok i passammanhang.

6 svar to “I love Europe pt. II”

 1. stefan Says:

  Astrid! Snyggt. Som mitt gudbarn.

 2. Papa Rut Says:

  Astrid heter hon efter Lottas farmor. Det känns bra att ta namn efter omtyckta släktingar och Olof bubblade för Ture eftersom det är släktnamn på den manliga sidan av min familj och Lottas bror som heter Olov men så blev det inte. Så bara en släkting är representerad i barnens namn. Kanske skulle vi har varit mer frikostiga och gett dem fler namn. Men vi var nog lite estetiska enligt devisen less is more. Trots att jag egentligen i de flesta fall tycker att more i själva verket är more.

 3. Katti Says:

  Hej!
  Jag är mamma till en kille på 11 år som också har Hirschsprung.
  Vi är ”stammisar” på Astrid Lindgrens Sjukhus – han har opererats första gången som fem veckors bebis och jag känner igen de där enorma pallarna med blöjor och salvan man skulle smörja med för att inte skada huden.
  Jag vet hur otroligt glad man blir när de äntligen bajsar som vanligt – hela livet blir liksom så BRA utan att andra förstår hur det känns!

  Många varma hälsningar från Katti som tycker det är skönt med andra föräldrar till Hirschsprungbarn – känns lite ensamt ibland!

 4. Papa Rut Says:

  Hej, roligt att höra av någon med 11 års erfarenhet av Hirshsprung. Om du kollat runt på bloggen kanske du märkt att vi nu tycker inte pratar så mycket om sjukdomen. Och det är förstås för att det inte behövs just nu. Allt fungerar som det ska och det är svårt att tänka sig att vi någonsin skulle behöva göra återbesök på Astrid Lindgrens igen.
  Även om man inte ska ta andras erfarenheter för sina egna med det kan förstås ändå vara intressant att höra hur andra haft det.
  Har din son några symptom idag?
  Eftersom vi inte har något jämngammalt barn som vi byter blöja på så är det svårt att veta hur Ruts bajs är normalt. Det är lika bra att bara njuta av läget så länge allt funkar bra.

 5. Papa Rut Says:

  Värt att notera är att Anders Lundin drog samma Europe-skämt som jag på premiären av Allsång på Skansen. Men papsrut var först.

 6. Katti Says:

  Hm…
  Jag hade inte tänkt sätta mig och beskriva en massa ångest och hemskheter för att göra er oroliga.
  Att min son är ”stammis” kan bero på saker som inte hör till detta.

  Jag är jätteglad att lilla Rut mår bra och önskar er all glädje!
  Än en gång sorry om jag verkade vara en ”åh jag ska berätta allt om vad MIN son varit med om”-person.
  Jag ville bara hälsa och säga att jag vet hur det känns.
  Mvh:Katti som faktiskt också är en mamma som njuter av det som är bra.
  Sjukt vore väl annars…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: