Votre passport s´il vous plait?

Idag fixar Rut sitt första pass eftersom vi åker till Menton nära Nice i sommar. Det blir hennes andra flygtur men första utomlands.

Förra veckan var farmor och hälsade på och hade stickat Rut en massa fina kläder. Farmor hjälpte också till att coacha Lotta inför vårrusets 5 km på Norra Djurgården. Rut åkte sittande och halvliggande i sin vagn och var nöjd hela tiden.

Annars ägnar sig Rut åt att sitta och greja med sina leksaker, burna runt i sin gåstol så att hundar och människor får dra åt sig fötterna för att inte få skador. Nu vänder hon sig från rygg till mage, men kryper inte än.

Däremot sitter hon nöjd till bords och tycker att det är festligt att dricka vatten. Hon har också blivit mer socialt krävande och vill inte alls somna själv på kvällen, utan hojtar och vädjar om sällskap. Hittills har hon blivit bönhörd.

Förra veckan provade Rut och jag löparvagnen och det gick bra. Frånsett mitt dumdristiga beslut att springa en runda i skogen. Visserligen är det relativt bra väg hela sträckan, men Rut blev väldigt missnöjd när så fort det skumapde, och det gjorde det en hel del. När jag stannade för att trösta kom genast 25 hetsiga myggor dansande. Jag föredrog att ha en gråtande Rut i vagnen framför att bli myggbiten så jag sprang och sjöng Lille katt samtidigt. Det funkade ganska bra. Men nästa gång får det bli asfalt eller väldigt bra grusväg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: