Losec – no more!

Nu är det slut med Losec för Rut och landstinget sparar en tusenlapp per burk. Men nu väntar vi på att landstinget istället hör av sig och undrar om vi vill ha mer blöjor. För det vill vi. Men vi får kanske nöja oss med det som varit.

Det är skönt att kunna pricka av ytterligare en sak på Ruts normaliseringslista. Nu är också bajset mer stabilt, men hon fortsätter med magdroppar. Hon har också genomlidit sin första tuffa förkylning men klarade det fint. Men det måste vara hemskt att inte kunna snyta sig. Det rycker i hela ens kropp av frustration när man hör hur det snarkar i näsan och man önskar att man kunde snyta hennes näsa. Ok det finns nässug, men det här var mitt i natten. Nu är det bara lite nysningar och hostningar kvar.

Idag träffades vi på Lilla Pakistan, Rut, Lotta och Stefan Sunnerdahl och käkade lunch. Ruts sovvanor har svajat fram och tillbaka på senare tid. Idag hade hon bara sovit fem minuter på förmiddagen och var trött på lunchen men lyckades ändå hålla humöret på topp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: