[…] leende knallblåa ögon…

Idag vaknade Rut som vanligt med ett leende. Tänk om man själv alltid kunde göra det! Fast å andra sidan smittar Ruts morgonhumör av sig på resten av familjen. Det är bara så svårt att komma iväg till jobbet efter att ha sett det där leendet.

Det är tydligt att Rut är andrabarn i den meningen att hon redan nu kollar mycket på tv. Det är bekvämt att sätta henne brevid brorsan när han kollar barnprogram. Hon tittar koncentrerat, men det händer att hon tuppar av. Tures tv-intresse var närmast obefintligt fram till han var tre år. Rut lär väl äta godis och svära innan hon kan gå.

Efter att smakportionerandet gått i stå, dels på grund av Ruts motstånd och dels på grund av att vi inte varit hemma, käkar Rut skedmat igen. Och hon gör det med visst intresse så nu kanske vi snart är fyra kring matbordet eftersom Rut dessutom har övertagit Tures tripptrappstol. I reklamen för stolen påpekas att barnen kan ha dom tills dom är tonåringar. My ass. Ture lämnade tripptrappstolen i vintras och har aldrig tittat bakåt. Men det är bra grejer ändå.

Rut i Hallgrims gym
Rut i Hallgrims fantastiska gym

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: