Coop Forum i våra hjärtan

Skönt golv på balkongen
Bergo Royal är det plastgolv som gäller på balkongen!

Våren har en förmåga att rusa snabbare än alla andra årstider. Kanske beror det på att njutningsstressen har sin topp under våren. Plötsligt måste man hinna göra dubbelt så mycket. Först fundera på vad man ska göra, sedan åka och köpa grejer till det som ska göras och sedan bygga upp det för att timmar senare… försöka njuta av det färdiga resultatet. Det går från grillad lunch till balkongupprustning.

Rut vet inte mycket om detta, men får förhoppningsvis njuta av något av allt vi förbereder. Igår låg hon exempelvis på en filt ute på gräsmattan och verkade ganska nöjd.

Helgens viktigaste händelse var totalupplevelsen av vistelsen på Coop Forum i Haninge. När man har två barn uppskattar man verkligen idén med allt samlat under ett tak. Hur trist och ovärdig miljön än är så uppskattade vi att kunna köpa mjölk, jeans till Ture, golvplattor till balkongen och slutligen – Gud förlåten oss – äta lunch i caféet.

Orsaken till att vi hamnade på Coop Forum var den dumoptimistiska tanken att det skulle gå att lämna in Tures cykel, vars vevlager har pulveriserats, utan kvitto och som dessutom är köpt i Piteå för 200 spänn på rea, för reparation eller ersättning. Vi får väl se vad som händer. Cykeln togs åtminstone emot. Ture har en cykel till uppe i Piteå, men det är oklart hur den kan transporteras. Kanske kan den få åka tåg om ett par veckor?

På Coop Forum fick också Rut en ny madrass till sin säng. Den gamla luktade källare vilket säkert bidragit till att vi varit dåliga på att lägga henne i hennes egen säng. Så inatt sov hon i stort sett hela natten i egen säng. Hon åt strax efter tolv och sedan vid halv sju. Äntligen får Lotta sova några sammanhängade timmar på natten.

Etiketter: , ,

3 svar to “Coop Forum i våra hjärtan”

 1. stefan Says:

  Kalamataoliverna i hörnet… är det någon typ av installation?

 2. Ulf Haraldsson Says:

  Bergo Royal är fullständigt briljanta. Funkar lika bra i garage som badrum och balkong. Helt underhållsfria. Jag skulle gärna fortsätta in i vardagsrum och kök, men blev brutalt stoppad.

  • Papa Rut Says:

   Det var väl du som ledde in mig på spåret och nu är jag också fast. Dock är vår balkong inte Hammarby sjöstadsstorlek på så det gick inte åt så mycket. Vem var det som stoppade dig brutalt? Din kraftigt byggda flickvän antar jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: