Grötpremiär

Veckan har rumlat på i sedvanligt tempo. Besöket på BVC visade på friskhet och fin viktuppgång. Nu väger vår tjej 6 930 g. Hon har haft diarré hela veckan vilket antagligen hänger ihop med en förkylning hon drog på sig förra helgen. Inget att oroa sig för. Det kommer att gå över av sig självt.

Rut sover allt mindre på dagarna. Ofta bara någon kvart åt gången och allt som oftast i vagnen. Inne är det svårare.

Gåstolen används flitigt och uppskattas av Rut. Hon kan förflytta sig ganska långa sträckor i den även om riktningen inte alltid är planerad eller önskad. Veckans upptäckt är fötterna som hon roas av under långa stunder.

Idag har varit en stor dag i Ruts liv utan att hon själv riktigt är medveten om det. Hon fick smaka bebisgröt med banansmak. Sempers så klart. Hon var inte övertygad men inte heller ointresserad. Smaken var nog spännande men konsistensen obehaglig och det mesta kom ut igen efter lite funderande. Batteriet i kameran är slut så det blev ingen bild.

Förmiddagen ägnades åt att hänga med polaren Henry vid hans mammas kolonilott i Skarpnäck. Större delen sov hon, men när hon var vaken roades de av varandras sällskap. Bildbevis saknas också här.

Lottas löpkarriär har gjort ett stort framsteg idag genom att bryta sexminutersvallen per kilometer. Vi gratulerar.

2 svar to “Grötpremiär”

 1. stefan Says:

  Varför ska saker smaka banan? Jag är fortfarande skadad av en banansmakande penicillinkur (?) jag fick när jag var fem-sex år. Fy fan.

 2. Papa Rut Says:

  Banangröt lät godare än majsgröt. Men det är ju aldrig roligt att kolla innehållsförteckningen:

  Innehåll
  Rismjöl, skummjölkspulver, veg.olja (palm, raps, solros), bananpulver (13%), maltodextrin, vetemjöl*, mjölkprotein, mineralämnen (kalcium, järn), emulgeringsmedel (veg. mono- och diglycerider), vitaminer (A, D, E, C, tiamin, niacin, B6, folsyra, B12, pantonensyra).
  * Spannmål med naturligt gluteninnehåll.

  WTF, WTF!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: