Komma hem-kalas

Igår gick Ruts komma hem-kalas av stapeln. Vi var alla helt slutkörda idag. Tack till alla ni som kom och hängde hos oss, det var liksom anti-tesen av hur det var i mitten av januari då Rut bodde på Astrid Lindgrens. Det är fantastiskt att vi känner så många trevliga människor!

Förutom att vi fick några flaskor franskt guld så överöstes både Ture och Rut med presenter. Tack tack.

Lördagens laguppställning i juniorlaget:

Från vänster: Livia, Ture, Rut, Judit, Hilma, Ellen, Albin och Alfred. Senare kom också Elliot, Malte och Alma. Vilket gäng! Idag fick vi dammsuga golvet i Tures rum där det låg ett lager av snackssmulor. Våra ungar stortrivdes med besöken och somnade väldigt tidigt på söndagskvällen.

 

4 svar to “Komma hem-kalas”

 1. stefan Says:

  Haha, det ser ut som att Rut försöker hindra Judit från att välta. Sett några nya CYE, eller tog städningen resten av helgen?

 2. Papa Rut Says:

  Barnen ser ju inte ut att ha särdeles roligt på bilden trots att jag gjorde allt för att få dom att se glada ut. Dessutom blir ögonen alldeles konstiga med vår kamera. I synnerhet när man förminskar bilden. Well, well. Städningen var en baggis.

  Nu har vi sett alla CYE och slutet var oväntat på åtminstone två sätt:
  1. avsnittet var mycket kortare än jag trodde
  2. slutet var ju på sitt sätt lite definitivt, men å andra sidan LD är nog inte främmande för att påbörja nästa säsong som om inget har hänt. Om det blir en nästa säsong.

 3. stefan Says:

  Tror att det blir fler säsonger. Googlade lite på det och Larry har tydligen sagt sig vilja göra 2-3 säsonger till! Men vad säger du om sista avsnittet? Du verkar inte helt övertygad… Enligt mig är sekvensen från att Cheryl blir avis på Larry på dansgolvet till och med slutet bland det roligaste jag sett. Med Lorettas utskällning av Susie som en topp.

 4. Papa Rut Says:

  Avsnittet höll hög klass, men jag tror helt enkelt att jag blev lite chockad av slutet och att det var såpass kort avsnitt. Men visst Lorettas utskällning var en höjdpunkt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: