Alla mår bra

Häromdagen kom mormor och hennes syster på snabbesök. Ture fick Rulle – en vägvält ur Byggare Bob-serien. Den är nu Ruts favoritleksak. Idag var hon med brorsan och Benjamin i ICA-parken och tittade medan gossarna körde månbilar klättrade i klätterställningar. ICA-parken är det självklara namnet på en lekpark som ligger nära ICA-Bagarmossen, när ingen vet vad den egentligen heter. Fast Lotta menar att hon vet att den heter Brödkaveln. Vilket namn!

Vilket påminner mig om att jag och Ture bakade bullar ikväll. Dom blev lyckade och Ture lär få en god frukost imorgon.

Rut har sovit bättre idag än under helgen då hon bara körde kvartslånga tupplurar och blev alldeles för trött för sitt eget bästa. Det är bra det för imorgon får hon besök av kompisarna Molly och Livia.

Ruts bajs måste också nämnas. Det kommer större mängder allt mer sällan men det är fortfarande vattnigt. Vi undrar hur länge det kan vara på det viset. Men hon har fortfarande väldigt fin hud i rumpan och inte tillstymmelse till sår eller irritation. Det får hon vara väldigt nöjd med.

Hon ägnar en del tid i sin läragåstol som hon nu får att förflytta sig. Inte nödvändigtvis i någon bestämd riktning, men den rör på sig åt olika håll och det gillar hon.

Assar pussar Rut
Bra kompisar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: