Rut skrattar!

img_1491.jpg
Rut i pappas batikplagg från tidigt 70-tal.

Dagarna rinner iväg som vatten och Rut fortsätter att vara en glad tjej. Om hon inte är hungrig eller har nåt i blöjan. Nu har hon börjat skratta sådär rullande och gurglande. Det är härligt att uppleva.

I övrigt fortsätter hon att gilla det stående läget och att ligga och rycka i sina grejer i babygymet. Hon fortsätter att amma glupskt och käkar varierande mängd ersättning varje dag. Just nu äter hon ganska lite ersättning.

Antalet blöjbyten fortsätter att sjunka och är nu nere kring sju, åtta per dygnet.

Breaking news I

snyggabrills.jpg
Four eyed fuck

Nu är det dags för Ruts pappa att investera i ett par glasögon. Nu vet jag varför det har varit lite jobbigt framför datorskärmen på senare tid. 0,25 nånting var det visst. Kommer också att hjälpa när jag kör bil i mörker.

Breaking news II

img_1547.jpg
Four legged fuck

Assar har fått overall. Efter många års tvekan köpte jag en overall till Assar. Den blir fin att ha när det blir blött väglag igen. När Assar är ute och kutar blir han så skitig i pälsen att städning blir en halvtidstjänst dygnet efter. Slut med det.

Det var väldigt roligt att se Assar röra sig i overallen första gången. Han kunde plötsligt knappt gå. Men ikväll tassade han 12 km i den och han sprang bättre än vanligt. Trots att den prasslar lite grand. Ska bli intressant att se hur snabbt han kommer att få positiv betingning när den åker fram.

11 svar to “Rut skrattar!”

 1. Trogen läsare Says:

  Det var mycket på en gång i dag – glasögon, pudeloverall och annat. Alltid intressant att spana in Rutbloggen.

 2. Papa Rut Says:

  Och då har vi ändå utelämnat Lottas löpträning, Assars nya koppel och Tures snabbt övergående Bolibompaspelmani.

 3. Kerstin Says:

  Det händer saker må jag säga. Ett besök i Bagarmossen är kan vara nära förestående tror jag!
  Kram på er

 4. Papa Rut Says:

  Det låter bra det! Vi har kalas för Rut den 12 april för att fira att hon kommit hem. Då kan det ju passa att hälsa på. Men när som helst annars går också bra.

 5. stefan Says:

  Sweet brillor. Blev det dom? Bågar & Glas?

 6. Papa Rut Says:

  Jag har inte köpt brills än. Men jag tokprovade tio par och tycker att dom på bilden är bäst. Men tänkte kolla butiken på Ö-malm också. Jag var på Bågar och glas i Gamla stan. Men det finns ju en miljard glasögon, ett helvete för oss beslutsneurotiker.

 7. stefan Says:

  Men vad fan, det som är bra på bågar & glas är ju att de mer eller mindre bestämmer åt dig. Dessutom tar de rätt beslut. Jag hade typ bara två bågar att välja på när stilnazisterna (i positiv bemärkelse) där hade sagt sitt. Det är signumet för en bra optiker! När man var liten (synsam i vbg) kunde de ju lura på en vad skit som helst, både vad gäller utseende och funktionalitet. Mina första glasögon (1979-80) hölls exempelvis ihop av typ tandtråd, vilket kanske inte är helt optimalt när man är 9-10 år gammal…

 8. Papa Rut Says:

  Jag har foton på nästan alla brillor jag provade och allt som personalen tog fram var inte så fagert. Kanske vågat men inte fagert. Därför måste jag kolla den andra butiken också.

 9. stefan Says:

  Antagligen såg de chansen när det kom in en rookie i affären. Men ändå, jag är besviken.

 10. Martin Says:

  Hej Peder! Fäsen vad fint att Rut mår så bra nu. Hon ser ut att vara en riktig muntergök också. Du ser mer vadheredet distingerad ut. jag gissar att det var svindyra brills. Försökte de inte dyvla på dig Tom Ford? De verkar vara all the hype på glasögonfronten just nu.

  /Stefans bror

 11. Papa Rut Says:

  Kul att höra av dig Martin! Jo Rut ångar på som bara den. Viss skillnad mot när ni var och hälsade på då allt mest var surt.

  Alltså mina brillor var det jag själv som hittade. Jag har några skyrre bilder som jag inte lagt upp som var rekommendationer från affären och som jag inte minns märkena på. Några såg ganska tokiga ut. Det idiotiska är väl att jag la så mycket deg på ett par terminalglasögon. Men sån är jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: