Vardagens olidliga lätthet

Vardagen har kommit ikapp oss så pass att Ruts blogg inte uppdateras så ofta. Tiden för fri fritid blir allt mindre och därför kommer bloggningen i kläm.

5 770 g vägde Rut senast det undersöktes. Hennes förmodade urinvägsinfektion visade sig vara ett kontaminerat prov och hon var frisk. Under veckan har Rut fått prova på att ligga på mage och kolla. Nu orkar hon hålla upp huvudet och kika sig omkring och tycker att det är ett spännande perspektiv. Hennes magsjuka gick över och hon har varit frisk och kry hela veckan. Vissa kvällar har hon skrikit under nån timme kring sjutiden på kvällen. Vi misstänker att det är lite magont, men det är bara spekulation.

ats.gif 

Joggingvagnen har anlänt från USA och blev inte den modell som jag drömt om, men väl en bra kombination av vardagsfunktion och jogging. $219 på rea. Det gör väl ca 1 400 SEK plus lite skatt. Här hemma kostar den 4 500 så priset var ju bra om inte annat.

Ture och jag testade den på 9 km i Nackareservatet igår. Det svängande framhjulet var lite besvärligt när det blev stenigt och lerigt. Ture är kanske också i tyngsta laget, 14 kg, för att puttas uppför vissa av backarna på den sträckan. Man får inbilla sig att det är bra träning. Så snart Rut kan sitta upp ska hon få åka på provtur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: