Bilprovning

Det var Ruts första besök på bilprovningen och det gick bra. Förutom att batteriet lade av så Lotta fick be om hjälp innan hon kunde komma in i besiktningshallen. Borde ha bytt batteri för flera år sen, men det är så svårt att komma ihåg så länge det funkar. Rut tog det lugnt.

Vi upplever att hon börjat vilja ha mer ersättning under de senaste två dagarna, men det är svårt att veta. Fortfarande får hon det mesta genom amning iallafall. Losec är lika trist att ge henne nu. Det smakar nog inget vidare och det brukar komma ut en hel del. Vet inte hur länge hon kommer att få Losec. I övrigt använder vi mycket salva – Orabase – i rumpan på henne och det verkar funka bra. Ikväll fick hon inte heller magknip som hon fått de två senaste kvällarna.

Nu testar vi en stol – http://www.bumbo.co.za/ – som vi köpte till Ture men som han inte gillade alls, som däremot kompisen Hilma tyckte om. Rut sitter bra, men det blir ännu lite jobbigt att hålla huvudet uppe. Kanske köptes den inte helt förgäves.

Beställningen på en Baby Jogger Performance 20″, www.babyjogger.com, är lagd. En granne som är amerikan åker på torsdag över havet och tar förhoppningsvis med sig en röd- och silverfärgad till Kolbäcksgränd. Men det verkar vara lite krångel eftersom 2007 års model verkar slut på många ställen och 2008 års har inte kommit än. Kanske blir det en B.O.B. Iron man istället? Vi får se. Det är mindre än halva priset att köpa en joggingvagn i USA jämfört med här hemma så det är en bra deal.

Rut kommer förhoppningsvis att få åka många mil i en sån vagn eftersom både Lotta och jag springer för tillfället. Assar får köra riktigt hårt. Ikväll fick han springa fem plus elva kilometer. Sen var han riktigt riktigt trött.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: