Förnuft och känsla

Då var det dags för Rut att ha permis från sjukhuset igen. Vilken gång i ordningen har vi glömt bort. Förhoppningen är att den här blir längre än föregående. Det är nervöst och skönt på samma gång att var hemma.

Ruts hemkomst firades med semlor från Café Bakgården vid Skogskyrkogården. De hade välförtjänt kommit tvåa i Svenska Dagbladets semmeltest. Rut tittade intresserat på från sin babysitter. Ett särskilt intresse visar hon storebror. Ture som fick en glad överraskning idag. ”Ska ni sova hemma inatt?” utbrast nästan chockerat.

Vikten hamnade på 4 450 g idag så nu pekar kurvan stadigt uppåt. Hon har med sig sin sondmatningspump hem vilket kräver sitt jobb, men flödet från stomin är litet och stabilt.

Ruts pappa har fortfarande feber, vilket gör att han inte bör ha så mycket med Rut att göra. Vi sa inte heller något till de duktiga sköterskorna eftersom de antagligen inte gillat arrangemanget med permis hemma för Rut då. Men ibland får känslan köra över förnuftet.

/Mama Rut

Ett svar to “Förnuft och känsla”

  1. Malin Skiöld Says:

    Hej ni tappra!
    Vad härligt att höra att ni är hemma i Bagis ibland. Vi saknar er verkligen här! Bloggen är riktigt bra, det känns skönt att få följa med i händelseförloppen lite grann. Ni är fantastiska! Hoppas att vi ses snart!
    Kramar från Malin och Henry

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: