Rekordvikt

Trots att Rut fick fasta ganska länge under torsdag, hade hon ändå gått upp i vikt på fredag. Nu väger hon 4405 g. Det är första gången hon väger över 4400 g. Dock var hennes blodvärden lite dåliga eftersom hon haft glukosdropp och fastat, så det ska kompenseras  för.

I övrigt rapporteras att hon är nöjd och att hon äter fulla mål genom sin sondmatningsmaskin. Det är den här apparaten som det är tänkt att vi ska kunna ha hemma så snart Rut har stabiliserats. Gradvis gör man längre och längre uppehåll i matflödet för att vänja henne vid att målen kommer under kortare perioder med mer mat varje gång. Den ser väl hyfsat simpel ut att handha?

Ruts mat-gadget

Eftersom jag ligger hemma med feber, får jag inte var på sjukhuset. Det gör att den här helgen blir krånglig. Lotta måste vara med Rut och jag måste vara hemma. Scheisse.

Etiketter:

Ett svar to “Rekordvikt”

  1. Anna-Klara Says:

    I Skellefteå snöar det vilt. Upp och ner och runt runt. Ägnar mycket tid åt snöröjning och vedhantering. Stella har öppnat en egen vedfabrik framför kaminen i vardagsrummet, hon torkar fuktiga vedklabbar och säljer dem till högstbjudande ( det är bara jag här så det blir ju jag som köper). Hon sparar visst fortfarande till en resa till Paris? Rut ser stor och vacker ut. Har du fler bilder? Av hela familjen Olson (med eller utan Assars flickvän)? Längtar efter er. Jobbar vidare på att boka stugor vid havet till sommaren åt oss allihopa. Kramar / Skelleftågänget gm A-K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: